Document verwijderen

Om een gescand document te verwijderen is het niet mogelijk deze met één klik op de knop te verwijderen. Dit is een ingebouwd veiligheidsmechanisme om fouten te voorkomen.
Wanneer je een document wilt verwijderen doe je dit doormiddel van een status wijziging.

Open het betreffende document en vouw het "Status wijzigen" blokje openen. Wijzig de volgende status naar "thrash" en klik op "Status wijzigen" of "+Volgende document".

Het document wordt nu na 14 dagen automatisch vernietigd.